Azonnal elvihető Škoda személyautó modelljeink Önre várnak!

Alábbi autóink Karácsonykor már a garázsában melegedhetnek!
oct

A divatdiktátor – Kamiq Perfect

A Kamiq kategóriája legtágasabb utasterét kínálja és számos olyan Simple Clever megoldás található benne, ami megkönnyíti majd mindennapjait. Így lesz ez az egyszerűen nagyszerű latinvörös városi autó a kedvence!

ELADVA: A magabiztos – Karoq Style

A Karoq még a rutinszerű utakat is élményekkel teli kiruccanásokká varázsolja! A rendkívül kényelmes és biztonságos Karoq asszisztens rendszereivel segíti a hosszabb, rövidebb utakat egyaránt.

Akár nagycsaládos kedvezménnyel – Kodiaq Ambition

A Kodiaq 7 üléses kivitele nemcsak az egész család kényelmes utazásáról gondoskodik, de új családtaggá is válik. A modellhez a Škoda kidolgozott egy külön nagycsaládos csomagot, amelynek segítségével még nagyobb kedvezménnyel juthatnak 7 üléses autóhoz az állami támogatásra jogosultak.

A részletekig lenyűgöző – Octavia Style

Elég végignézni rajta - a klasszikus formavilág és a lenyűgöző részletek garantálják a modell sikerességét. Ha pedig beleül, nem akar majd kiszállni. A modell számos olyan kényelmi és biztonsági funkciót tartalmaz, ami kiemelkedő vezetési élményt biztosít majd Önnek!

ELADVA: A sokoldalú kedvenc – Octavia Combi

Az új Octavia Combi minden szempontból harmóniát sugároz magából. Az esztétika, biztonság és praktikum tökéletes egyvelegét nyújtja. Az ErgoActive masszír ülésnek köszönhetően a hosszú utakat is maximális kényelemben vezetheti végig.

A karakteres – Skoda Superb Combi

Ha a megújult ŠKODA SUPERB modellre pillantunk, rögtön látjuk, hogy ez most valami új és magával ragadó. Hagyja, hogy belopja magát a szívébe a Laurin & Klement felszereltségű szépséges modellünk.

Finanszírozási kedvezmények a Porsche Finance-tól!
 
Válassza az Önnek leginkább megfelelő finanszírozási terméket a Porsche Finance ajánlatai közül, hogy a lehető legjobb konstrukcióval vihesse haza Karácsonyra készleten lévő modelljeink egyikét.

Keresse tanácsadó kollégáinkat alábbi elérhetőségeik egyikén:

Fülöp Márton
értékesítési vezető
+36 30 730 2765
mfulop@styevolaesfia.hu

Szabó Balázs Attila
értékesítési tanácsadó
+36 20 380 6370
abszabo@styevolaesfia.hu