Styevola és Fia Hírek

Aktuális híreink

 • vwvw
  Aktuális 2022.09.26.

  Nemzetközi ID. Buzz Show – Új ID. Buzz koncepciók mutatkoztak be a 2022-es IAA alkalmával

  Igazi „ID. Buzz Show” volt az idei IAA Transportation 2022 kiállítás, ahol az új ID. Buzz 1 és ID. Buzz Cargo 2 mellett – egyaránt világpremierként – különböző felépítménygyártók innovatív,szériaközeli ID. Buzz tanulmányait is bemutatta a VolkswagenHaszonjárművek. Az ID. Buzz alapjaira épülő első mentőautót 3 a Bösenberg felépítménygyártó tervezte, így immár a mentőjárművek körébe is megérkezett az elektromos mobilitás.

 • vwvw
  Újdonság a Volkswagentól 2022.09.19.

  A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az„International Van of the Year 2023” díjat

  Az ID. Buzz Cargo elnyerte az „International Van of the Year 2023” (IVOTY) („Nemzetközi Év Kishaszonjárműve 2023”) rangos iparági díjat, amelyet hétfőn, a VDA „Az Év Csillagjai” („Stars Of The Year”) megnyitó rendezvényén Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek (VWCV) vezérigazgatója vett át Jarlath Sweeney-től, az IVOTY elnökétől.

 • skoda11
  Innováció 2022.09.19.

  A ŠKODA bemutatta a fenntartható mobilitás felévezető útitervét

  Töretlenül folytatja a ŠKODA AUTO a vállalat szén-dioxid-mentesítését, amit „NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030” koncepciója keretében holisztikus cselekvési tervvel is támogat. Az elektromobilitási átállás felgyorsítása mellett az akkumulátorhajtású elektromos járművek hosszú távon fenntartható előállítása és üzemeltetése áll a középpontban, a kapcsolódó beszállítói láncolatokat is beleértve.

 • skoda1
  Aktuális 2022.09.12.

  AZ ÚJ ELEKTROMOS ENYAQ COUPÉ 𝗶V

  Már konfigurálható és rendelhető az újdonság. Az ENYAQ COUPÉ az elektromobilitás legelegánsabb formája - legalábbis a ŠKODA modellek között biztosan. És rögtön kétféle kivitelben.

 • valt1
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.09.03.

  „Gratulálunk Ati!” – sok sikert kíván Valter Attilánakúj csapatában a Škoda Magyarország

  Mint az már a magyar sajtót is bejárta: a magyar kerékpározás egyik legmeghatározóbb alakja 3 éves szerződést kötött az idén már 42 győzelemnél járó Jumbo-Visma nevű holland csapattal. A ŠKODA és a kerékpározás közöstörténete pedig Valter Attila szenzációs átigazolását követően is tovább folytatódik.

 • sk2
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.08.31.

  ŠKODA VISION 7S – Az új formai nyelvezet és 600kilométer feletti hatótáv

  Hétüléses VISION 7S tanulmányával a ŠKODA első alkalommal kínál konkrét bepillantást a márka új formai nyelvezetébe, amelyet masszivitás, funkcionalitás és hitelesség jellemez.

 • sss
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.08.30.

  A ŠKODA AUTO bemutatja új márkaarculatát ésgyorsítja elektromos offenzíváját

  „NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030” vállalati stratégiája keretében a ŠKODA AUTO bemutatja új márkaarculatát, amelynek középpontjában megújult formai nyelvezete, új márkaemblémája és átfogóan felfrissített vállalati arculata (Corporate Identity; CI) áll.

 • skoda1
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.08.24.

  A ŠKODA bemutatta a VISION 7S első dizájnrajzait

  VISION 7S tanulmánya első vázlatrajzaival – amelyek a koncepciómodell karosszériájáról szolgálnak előzetes benyomásokkal – a ŠKODA AUTO további részleteket mutat be új formai nyelvezetéből. A képek erőteljes SUV-modellt ábrázolnak, markáns orrkialakítással és T-alakzatban elrendezett fénygrafikával.

 • compliance
  Biztonság 2021.06.21.

  Compliance, Integritás, Visszaélés-bejelentő Rendszer

  Compliance

 • enyaq
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.05.07.

  ENYAQ iV tesztautó Esztergomban!

  A ŠKODA első 100%-ban elektromos SUV-ja, az Enyaq iV már tesztelhető Márkakereskedésünkben.

 • id4
  Újdonság a Volkswagenről 2021.04.23.

  Legjobb minősítéssel zárt az ID.4: öt csillag azEuro NCAP tesztjén

  A VW ID.4 figyelemreméltóan teljesített a tekintélyes Euro NCAP (EuropeanNew Car Assessment Programme) biztonsági tesztjén.

 • anyq
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.04.16.

  Ötcsillagos minősítést szerzett az újŠKODA ENYAQ iV az Euro NCAP tesztjein

  Csúcsminősítés az új ŠKODA ENYAQ iV számára: a független Európai Újautó-értékelési Program (Euro NCAP) tesztjein a legmagasabb, azaz ötcsillagos minősítést szerzett a márka új elektromos SUV-modellje,amely a megszerezhető pontok összesen 86 százalékának begyűjtésével a jelenlegi legbiztonságosabb járművek közé tartozik.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.