Professzionális márkaszerviz és márkafüggetlen szerviz

Vállalunk 4 évnél fiatalabb Volkswagen, ŠKODA és Volkswagen Haszonjármű, illetve bármely márka és modell szervizelését, mely már nem garanciális.
service

Átfogó szerviz szolgáltatásainkkal mindig biztosítani tudjuk a megbízható és szakszerű javítást, karbantartást. Műhelyünk a legmodernebb diagnosztikai rendszerekkel van felszerelve a gyors és pontos hibaelhárítás érdekében. Szervizünk egységes minősítési rendszer szerint dolgozik, mely biztosítja Ön számára a megbízhatóságot és naprakész szaktudást.

Műszaki vizsga és felkészítés gyorsan,  precízen és megfizethető áron, rejtett költségek nélkül: szerviz munkák, fék, futómű javítás, gumiszerelés, centírozás, futómű állítás. Vizsgaállomásunk rövid határidővel vállal vizsgáztatást.

Használt autóvásárlás előtt érdemes állapotfelmérésre időpontot egyeztetnie, hogy még a vásárlás előtt kiderüljön minden közeljövőben várható szervizigény. Ne vegyen zsákbamacskát!

Ha már megtörtént a baj, és balesetet szenvedett, vállaljuk gépjárműve teljes körű kárügyintézését a kárfelvételtől egészen a javítási folyamat befejezéséig! Ne pazarolja a drága idejét sérült gépkocsija kárügyintézésére.

Garanciaidőn túli autók esetén 30% kedvezményt adunk a nem fix áras általános javítás óradíjából.

Bízza ránk autóját és mi gondoskodik arról, hogy Ön sokáig örömét lelje benne.

Időpontegyeztetés:

szerviz@styevolaesfia.hu

+36 33 415 690