Styevola és Fia Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ÚJ „SIMPLY CLEVER” MEGOLDÁS – Integrált tölcsér az ablakmosó folyadék tartályon
2019.04.03.
Újdonság a ŠKODA-ról

ÚJ „SIMPLY CLEVER” MEGOLDÁS – Integrált tölcsér az ablakmosó folyadék tartályon

Tovább bővítik a ŠKODA mérnökei a márkára jellemző "Simply Clever" megoldások kínálatát, amelyek nagyban megkönnyítik az ügyfelek számára autójuk használatát a mindennapokban. A legújabb ötlet az ablakmosófolyadék tartályának zárófedelébe integrált tölcsér, amely az új ŠKODA SCALA sorozat tagjain jelenik meg elsőként.

wash

Csaknem minden autós számára ismerős, amikor az ablakmosótartály utántöltésekor a folyadék egy része mellé megy, s a motortéren keresztül a padlóra csepeg le. Ennek megelőzésére az új ŠKODA modellek ablakmosótartálya innovatív zárófedelet kap, amely "Simply Clever" megoldásként egyetlen mozdulattal tölcsérré alakítható, a mosófolyadék kényelmes és pontos utántöltését téve lehetővé.

A zárófedelében tölcsérrel ellátott ablakmosótartály elsőként a ŠKODA SCALA sorozatban jelenik meg, az új kompakt modell májusban érkezik a márkakereskedőkhöz. A jövőben az új nagyvárosi SUV-modell ŠKODA KAMIQ családban, illetve további sorozatokban is feltűnik ez a "Simply Clever" megoldás, de Eredeti Skoda Tartozékként a cseh gyártó minden járművéhez megrendelhető majd.

"Simply Clever" megoldások - Ötletek sokasága, amelyek mércéül szolgálnak
A "Simply Clever" gondolat 2003-ban a Frankfurti Autószalonon bemutatott ROOMSTER Concept Car tanulmány kapcsán született meg, s igen kedvező fogadtatásra leltek az olyan ötletes felszereltségi részletek, mint a hosszirányban állítható hátsó ülés vagy az elforgatható első ülések. E pozitív visszajelzés nyomán a ŠKODA mérnökei újabb és újabb ötletes megoldásokat fejlesztettek ki, s az ajtóban elhelyezett esernyő vagy épp a tanksapkafedél időközben gumiabroncs-profilmélységmérővel is kiegészült jégkaparója mára egyaránt igazi klasszikussá vált.

Mindeközben már több mint 60 "Simply Clever" ötlet szerepel a kínálatban köztük az ajtók hulladékgyűjtőivel, a belső visszapillantó tükör feletti szemüvegtartóval és az ajtók külső peremvédőivel. Ne feledkezzünk meg azonban a minden ajtóban rendelkezésre álló palacktartókról, a középkonzol Easy Open pohártartójáról vagy az utasülés belső oldalán elhelyezett, s a vezető számára könnyen elérhető irattartó hálóról sem. Ugyancsak praktikus megoldások a láthatósági mellények minden utas számára kézre eső elhelyezése, illetve az integrált vállfák és a lehajtható asztalkák. Mindemellett a csomagtérben szatyorakasztók, az A-oszlopokon pedig parkolójegytartó könnyítik az autós mindennapokat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.