Online Volkswagen rendelés

Raktári modellek online rendeléssel, házhozszállítással - 200 000Ft online bónusz
online

Ma már természetes, hogy online rendelünk ruhát, ebédet vagy műszaki terméket. Miért ne lehetne ez így egy új autó esetén is?

Miért ne lehetne az interneten új Volkswagent foglalni, ha már maga a gépkocsi is online a We Connect biztonsági, navigációs, kényelmi, vagy éppen szórakozási funkcióinak köszönhetően?

Legújabb, mindössze pár kattintást igénylő szolgáltatásunk részeként

  • Ön választ egyet azonnal elérhető modelljeink közül,
  • a kiválasztott autót ideiglenesen zároljuk, amíg márkapartnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot,
  • a további ügyintézés és adminisztráció során is igyekszünk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, hogy Ön otthonról intézhesse, amit csak lehet,
  • végül a megvásárolt raktári Volkswagen modellt az Ön által megadott címen, megfelelő (számos esetben ózongenerátoros!) fertőtlenítést követően adja át kollégánk Önnek.

Amint a fentiekből látható, nemcsak gyors, kényelmes, de a jelenlegi járványügyi helyzetben ügyfeleink egészségét maximálisan szem előtt tartó szolgáltatásról van szó, melyhez ráadásul extra kedvezményt is biztosítunk! Az online bónusz mértéke a kiválasztott raktári modelltől függetlenül 200 000 Ft.

Jól hangzik, igaz? És akkor még nem is említettük, hogy az akciós készlet folyamatosan frissül, így, ha az alábbi modellek között ma nem is találja meg álmai Volkswagen modelljét, érdemes újra ellátogatni oldalunkra holnap is!

Végezetül szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az oldalon feltüntetett akciós online vételárból további 300 000 Ft (bizonyos Golf modellek esetén 500 000 Ft!) kedvezmény jár a Porsche Finance Zrt. által kínált Porsche Bónusz finanszírozás igénybevétele esetén.

Online rendelés...