Online ŠKODA rendelés

Az otthon kényelme most még könnyebben egyesül a ŠKODA praktikumával.Azonnal elvihető új modellek már interneten keresztül is megrendelhetőek, online bónusszal.
skoda

Legújabb, mindössze pár kattintást igénylő szolgáltatásunk részeként

  • Ön választ egyet azonnal elérhető modelljeink közül,
  • a kiválasztott autót ideiglenesen zároljuk, amíg márkapartnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot,
  • a további ügyintézés és adminisztráció során is igyekszünk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, hogy Ön otthonról intézhesse, amit csak lehet,
  • végül a megvásárolt raktári ŠKODA modellt az Ön által megadott címen, megfelelő (számos esetben ózongenerátoros!) fertőtlenítést követően adja át kollégánk Önnek.

Amint a fentiekből látható, nemcsak gyors, kényelmes, de a jelenlegi járványügyi helyzetben ügyfeleink egészségét maximálisan szem előtt tartó szolgáltatásról van szó, melyhez ráadásul extra kedvezményt is biztosítunk! A kiválasztott raktári modell online bónuszának mértéke OCTAVIA modell esetében 300 000 Ft, SCALA és FABIA Combi esetében 200 000 Ft.

Csábítóan hangzik, igaz? És akkor még nem is említettük, hogy az akciós készlet folyamatosan frissül, így, ha az alábbi modellek között ma nem is találja meg álmai ŠKODA modelljét, érdemes újra ellátogatni oldalunkra legközelebb is!

Végezetül szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az oldalon feltüntetett akciós online vételárból további kedvezmények érhetőek el.

300 000 Ft további kedvezmény jár a Porsche Finance Zrt. által kínált Porsche Bónusz finanszírozás igénybevétele esetén.

Mindezen felül SCALA esetében további 350 000 Ft, OCTAVIA esetében további 200 000 Ft, FABIA Combi esetében további 70 000 Ft kedvezmény érhető el megkötött CASCO biztosítás vagy finanszírozási ügyintézés alkalmával (így a fent szereplő Porsche finanszírozás esetében is).

Tekintse meg a modelleket..