Volkswagen Haszonjárművek online rendelés

Most 200-500 000 forint online bónusszal érhetők el raktári V6 motorral szerelt Amarok, 7 üléses családi Caddy, az intelligens We Connect kényelmi és szórakoztató funkciókkal ellátott Multivan 6.1, illetve a mindig tettrekész szupermunkás Caddy, Transporter és Crafter modelljeink!
vwh

Foglalja le azonnal elvihető, raktári modelljeinket egyetlen kattintással, és mi akár házhoz is szállítjuk autóját.

Legújabb, mindössze pár kattintást igénylő szolgáltatásunk részeként

  • Ön választ egyet azonnal elérhető modelljeink közül,
  • a kiválasztott autót ideiglenesen zároljuk, amíg márkapartnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot,
  • a további ügyintézés és adminisztráció során is igyekszünk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, hogy Ön otthonról intézhesse, amit csak lehet,
  • végül a megvásárolt raktári Volkswagen modellt az Ön által megadott címen, megfelelő (számos esetben ózongenerátoros!) fertőtlenítést követően adja át kollégánk Önnek.

Nemcsak gyors, kényelmes, de a jelenlegi járványügyi helyzetben ügyfeleink egészségét maximálisan szem előtt tartó szolgáltatásról van szó, melyhez ráadásul extra kedvezményt is biztosítunk! Az online bónusz mértéke a kiválasztott raktári modelltől függően akár bruttó 500 000 Ft.

Jól hangzik, igaz? És akkor még nem is említettük, hogy az akciós készlet folyamatosan frissül, így, ha az alábbi modellek között ma nem is találja meg álmai Volkswagen Haszonjárművét, érdemes újra ellátogatni oldalunkra holnap is!

Végezetül szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a weboldalon található legtöbb modellünk elérhető akár 2,5% THM Porsche Bank finanszírozással is.

Érdekel az ajánlat...