Styevola és Fia Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA SUPERB az Auto Test 2018-as győztese
2018.08.01.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA SUPERB az Auto Test 2018-as győztese

A ŠKODA sorozatban immár ötödik alkalommal az első helyen

Superb

A ŠKODA SUPERB az Auto Test 2018-as győztese ("Auto Test Sieger 2018"). A márka 110 kilowattos (150 LE) 2.0 TDI motorral szerelt zászlóshajója szerezte meg a legmagasabb pontszámot az Auto Test szakmai magazin által tesztelt németországi importautók között. A nagytapasztalatú tesztelők az elmúlt év során mintegy ötszáz gépkocsit vizsgáltak meg, illetve hasonlítottak össze részletesen.

Erős mezőnyben aratott sikert az Auto Test szakmai magazin 2018/3. számában a ŠKODA SUPERB 2.0 TDI (110 kW/150 LE), összesen 641 pontot gyűjtve. Az elegáns limuzin ezzel nem csupán ebben a közvetlen összevetésben nyerte el az aranyérmet, hanem az elmúlt tizenkét hónap során tesztelt németországi importmodellek körében is a legjobb eredményt érte el. A szakmai magazin elsősorban a SUPERB "legtágasabb térkínálatát" és "felhasználóbarát infotainment-rendszerét" emelte ki, az összegzés pedig: "A ŠKODA egyértelműen osztályelső. Hatalmas és különösen praktikus, színvonalas menetkényelemmel és kedvező menettulajdonságokkal."

"Nagy örömmel tölt el minket a ŠKODA SUPERB ismételt kitüntetése, amely jó tulajdonságai sokaságával győzte meg az Auto Test szakembereit" - hangsúlyozta a kölni díjátadó alkalmával Stefan N. Quary, a ŠKODA AUTO Deutschland GmbH értékesítési részlegvezetője.

Az Auto Test immár 2008 óta díjazza különböző kategóriákban a megelőző tizenkét hónap legjobb autóit, amely során szakemberei minden kategóriára kiterjedően évente mintegy ötszáz autót vizsgálnak meg, összesen több mint egymillió tesztkilométeren át. Az összehasonlító tesztek során olyan tényezők, mint a jármű minősége és menetdinamikája éppúgy fontos szerepet játszanak, mint értékvesztése, feláras felszerelései és üzemeltetési költségei. Az értékelés természetesen a biztonság témakörére is kiterjed.

A ŠKODA már a tekintélyes kitüntetés sorozatgyőztesének számít. 2014-ben és 2015-ben az OCTAVIA COMBI nyerte a németországi importautók értékelését, míg 2016-ban a ŠKODA SUPERB COMBI érte el a legjobb teszteredményt az importmodellek között. Tavaly csupán az új ŠKODA KODIAQ szorította a második helyre "a tágas beltér bajnokát".

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.