Styevola és Fia Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Elektromos mobilitás – e-Up a Volkswagentől
2020.06.11.
Újdonság a Volkswagenről

Elektromos mobilitás – e-Up a Volkswagentől

Az először 2016-ban megjelent és 2020. május 20-án megújult elektromos autó pályázat célja, hogy autónként akár 50%, de maximum 2 500 000 forint (taxik esetében 55%, maximum 8 250 000 Ft) támogatással lendítse fel az elektromos autók magyarországi piacát.

eup

A megújult feltételek szerint támogatás sávosan elérhető. 11 millió forint véltelárig maximum 50%, de legfeljebb 2,5 millió forint, 11 és 15 millió forint között maximum 500 ezer forint támogatás pályázható.

Várhatóan 2020 szeptemberétől újra rendelhető Magyarországon a Volkswagen legkeresettebb, tisztán elektromos hajtással bíró modellje, az e-UP.


Akkumulátor kapacitása 36,8 kWh, segítségével az autó 260 kilométer hatótávolságot tud megtenni. A 83 lóerős motor, 212 Nm nyomatékú, igazi városi cirkáló, de hosszabb távokon is megállja a helyét. A kényelmes és praktikus fokozatmentes váltó garantálja a legoptimálisabb „fogyasztást”.

Az egyenárammal is tölthető (maximum 40 kw-os teljesítményen) nagyobb akkuk is mindössze 1 óra alatt 80%-os töltöttségi szintre hozhatók.

A legnagyobb előnye az új modellnek azonban nem a nagyobb hatótáv vagy a gyorsabb töltés, hanem az ára, mely jóval 11 millió alatt lesz. Így az elektromos kisautó a legmagasabb 2,5 milliós állami támogatással vihető majd haza.

Az e-UP-ért megéri szeptemberig várni!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.