Styevola és Fia Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Elektromos offenzíva
2018.06.07.
Újdonság a Volkswagenről

Elektromos offenzíva

Volkswagen a legjobb szakemberek képzésével készül a I.D. család gyártására

mernok

Az új képzési program ötlete a Volkswagen márka wolfsburgi kísérleti központjából indult, amely az igazgatótanács termelés és logisztika területéért felelős részlegén belül működik. A Kínában, Brazíliában, Argentínában, Egyesült Államokban és Mexikóban működő üzemek is részt vesznek a programban, amelyet a Volkswagen önkéntes kezdeményezése és a helyi egyetemek is támogatnak. Júniustól német, kínai és egyesült államokbeli fiatal szakemberek csapata kezdi meg képzését a program keretein belül.
Oliver Wessel, a kísérleti központ vezetője és csapata felügyeli az összes Volkswagen modell
termékalkotási folyamatát és gondoskodik róla, hogy optimális ütemben induljon az adott modell sorozatgyártása. Céljuk, hogy a FEEP program révén az egyik legátfogóbb szakmai képzést kínálják az iparágon belül. „Az idén és jövőre közel 80 gyártásindítást kell felügyelnünk. A járművekben pedig minden eddiginél nagyobb szerepet kap a digitális intelligencia, így nekünk is komoly kihívásokkal kell megküzdenünk. A helyzet pedig a Moduláris Villanymotoros Platform (MEB) alkalmazásával tovább bonyolódik. Olyan gyártás előkészítési szakemberekre van szükségünk, akik az adott üzemben felmerülő igényekre tudnak helyben reagálni és munkájukkal biztosítják a gyártásindítás zavartalanságát. Célunk az optimális gyártáskezdet, amely a legmagasabb minőségi elvárásainknak is megfelel.”
A sikeres FEEP gyakornokoknak lehetősége lesz a Volkswagen eddigi legnagyobb elektromos
offenzívájának keretében piacra kerülő új elektromos modellek születésénél segédkezni.
Thomas Ulbrich, a márka igazgatótanácsának az e-mobilitás területéért felelős tagja érzékeltette a kihívás méretét: „Három éven belül a Volkswagen négy márka 27 elektromos autójának gyártását indítja útjára a világ három különböző térségében. Egyedül a zwickaui üzemben három, a konszernhez tartozó márka modelljei készülnek majd. A jövőben a Moduláris

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.