Styevola és Fia Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Minden eszközünkkel egy nemes ügyért!
2020.05.07.
Aktuális szervizinformációk

Minden eszközünkkel egy nemes ügyért!

Volkswagen és Volkswagen Haszonjárművek márkaszervizeink minden javítás után 1000 forinttal támogatják a koronavírus elleni küzdelmet.

Szerviz

 A 2020. április 29. és május 31. között minden magyarországi, így az esztergomi márkaszervizünkben elvégzett javítások után járművenként 1000 forinttal támogatja a Porsche Hungaria a koronavírus elleni harcot.

A kezdeményezés során befolyt összeget a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács rendelkezésére bocsátjuk, akik gondoskodnak arról, hogy a támogatás jó helyre menjen.

Akik az adott időszakban nem jutnak el Volkswagen, ill. Volkswagen Haszonjárművek márkaszervizbe, vagy az általunk felajánlott összegen felül is támogatnák kampányunkat közvetlenül is adakozhatnak. Megnyílt a nemzeti összefogás vonala, a 1357, ahol egy telefonhívás vagy SMS 500 forint támogatást jelent, valamint él az összefogás számlaszáma (11711711-22222222) is, ahová szintén várják a felajánlásokat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.